Mountain days

  • 29.03.2016
  • 22:17

Så var det tilbake til kvardagen att, etter ein påske som føltest som evigheita sjølv, men samtidig ikkje var heilt lang nok. 
Eg starta ferien ein dag tidlegare enn planlagt då eg fredag før påske vakna med feber, hovudverk og ein hoste som fekk meg til å høyrast ut som ein 60 åring med kols. Heldigivs hadde mamma og pappa bestilt scootertransport ut på hytta seinare på dagen så eg slapp gå stykke frå parkeringsplassen og opp. Det er mogleg eg hadde takka for meg om eg skulle ha labba dei 20 minuttane på ski med ein fullstappa sekk som gjekk langt over hovudet på meg. 

Heile palmehelga fann du meg på sovande på sofaen, og det same på mandag i grunn, men då byrja eg heldigvis å komme meg litt så eg forflytta meg rundt i hytta for ikkje å gro heilt fast. Mandag ettermiddag kom Martin ut til oss òg, og med seg i sekken hadde han påskekryssord, så endeleg fekk eg noko anna å ta meg til i sofakroken. 

På onsdag var planen å ta seg ein tur heim for å vere med gjengen på ein aldri så liten fest, men då dette var den einaste dagen med knallsol klarte ikkje idioten å roe seg i hytteveggen, så etter å ha labba meg avgarde på skitur med eit alt for lavt energinivå, og ein hoste som aldri slutta, orka eg ikkje tanken på å sminke og fikse meg ein gong, så det var den festen liksom. Men altså, feber eller ei, det er faktisk ikkje mogleg å bli att på hytta når resten av familien stikk på topptur i knallvêr, så sjølv om ho mor ikkje var supergira på at eg skulle ut på tur med influensa mi kunne ho ikkje nekte meg å vere med då ho veit at ho aldri hadde kome noko veg med det. 

Eg hosta meg igjennom resten av påsken òg, men på torsdag var heldigvis formen elles mykje betre. Vëret derimot, var ikkje så mykje å skryte av dei resterande dagane. Men påskerenn vart det på oss denne påsken òg, sjølv om sola ikkje ville spele på lag. Det vart inga "pallplass" på laget i år heller, men me hadde mykje godt i sekken, og kosa oss saman med resten av hyttefeltet denne dagen. Trass i sjukdom hadde eg ein veldig fin påske i fjellet saman med familien, og etter 10 dagar med folk rundt meg var det ekstremt stille å kome heim att til leilegheita i går ettermiddag. No har stillheita gått seg til, og etter berre ein dag på jobb er alt tilbake til det vanlege. 


Comments: 2
Thea Linni

29.03.2016 kl.22:24

Wow så nydelige bilder! :D

Jesus 4 a Reason

29.03.2016 kl.22:38

Såå gøy at du skriver på nynorsk og så fine bilder :-)<3

// Benedicte

Leave a comment

hits